Agent Menyerah Diri

Wani sedia menabur bakti kepada yang sudi (“,)

Need help to coach u start a business? Contact Hazawani 016 225 7305

Miza my #BusinessPartner selalu cakap “dlm byk2 bisnes yg saya buat, biz Bio Greeno ni lah yang paling lain macam sekali. Agent semua menyerah diri”

Wani x tau nak cakap apa dah, melainkan happy sangat2 bila rakan kongsi semua enjoy buat bisnes ni. Syukur Alhamdulillah semua rasa senang nak jual product & senang nak buat network. Jarang customer tolak… Malah semakin ramai #MenyerahDiri minta dicanai jadi #jutawan!

www.hazawani.com
+6016 225 7305

#BioGreeno #PadHerba #HerbalPlus #springlife #GoldenClam #paulpenders #teamputeri #greenomillionaireclub #MisikuBMW

Good Job Team. We ROCK! Jom GMC 3.0 (“,)

Alhamdulillah syukur ya Allah, dah sampai GMC 3.0 dah pun.

GMC 1.0 kami 15 orang peserta je.
GMC 2.0 kami 33 orang.
GMC 3.0???

Jom join kami sama2 jadi perintis pasaran pad herba kesihatan terbesar di Malaysia! Tahun 2015 ni kita betul2 monopoli pasaran sampai setiap rumah kat Malaysia ni pakai Herbal Plus jer…

Lepas tu kita conquer Asia & Dunia plak. X mustahil kan?

X pandai niaga? Haaa tu lah guna nya attend seminar GMC ni. Anda akan di beri pendedahan tentang produk, pelan pemasaran, strategi pemasaran online & offline, tips menjadi usahawan cemerlang & baaaanyak lagi!

Yuran cuma rm200 (terbuka kepada semua) termasuk penginapan 2 hari 1 malam, makan minum & yuran seminar. Tarikh GMC 3.0 adalah pada 28/2 – 1/3 di Hotel Bangi-Putrajaya. Kalau nak kira memang murah sangat sebab include accommodation n makan di hotel bertaraf 5*. Anda juga akan mendapat sample produk secara PERCUMA!!!

BERMINAT? Hubungi Hazawani +6016 225 7305 atau agent2 berdaftar dalam kumpulan kami.

Do you buy clothes online?

via Instagram http://ift.tt/1v6z0Sr
Dear Gentle Readers,
Masa browse through Instagram, wani terjumpa gambar baju anarkali ni.
Cute gak kan?
Harga around RM300-400 from Saree Republic.
Wani agak kurang gemar beli barang especially baju or tudung online sebab wani x leh rasa fabric dia.
Kadang2 baju ni nampak cantik dalam gambar tapi bila pakai x berapa sedap.
So when it comes to baju wani prefer pergi beli sendiri physically or tailor made terus.
Tentu2 puas hati kan…
What about you? Do you buy clothes online?

Welcome Puan Zalikha Ali & Encik Baha to Bio Greeno Sdn Bhd

Dear Gentle Readers,
Meet Puan Zalikha Ali & Encik Baha, pasangan suami isteri MOBILE STOCKIST BIO GREENO SDN BHD
usahawan bio greeno zalikhaUsia bukan penghalang untuk berjaya kata beliau…

Last Wednesday I went to Semenyih to help my #BusinessPartner Auntie Ika close her client… Auntie Ika ni bekas #Matron, very active & sangat bersemangat tinggi… Beruntung rakan kongsi yang berada dibawah pimpinan matron Zalikha Ali… Wani sangat2 kagum dengan semangat auntie ika. beliau seorang go getter. Dia x peduli, kalau dia kata dia nak, memang dia buat sehabis baik. Kadang2 orang2 muda pun x ada kesungguhan setinggi auntie ika ni…

Wani doakan auntie & uncle berjaya dalam apa sahaja bidang yang anda ceburi (“,)

Updates Hazawani Halin ‘s Facebook


Alhamdulillah just had #dinner with mum. Abaikan muka penat tu. Actually harini Wani x sihat sangat. But bila start kerja lupa semua sakit.

Makin ramai #MobileStockist sign up under my team, makin besar tanggungjawab nak jayakan mereka…

Esok I’m going to #Semenyih & lusa ke #Melaka bantu rakan kongsi. Moga esok boleh bangun bawa badan :)

Ya Allah permudahkanlah urusan kami semua. Ameen

www.hazawani.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...