From Hazawani Halin’s Instagram : September 03, 2015 at 12:14PM

Produk berhantu… Meet Amirah, my 22 year old cousin who just started this biz x sampai sebulan pun. Beliau ni student jer. Nak kata jenis peramah, mira ni sangat senyap sebenarnya. Tapi diam2 ubi berisi… Pakai whatsapp je, share pengalaman makan #GoldenClam, #SpringLife & pakai #HerbalPad kat kawan2… Habis semua pakat nak cuba juga. Thats why I feel buat bisnes ni sebenarnya senang kalau kita x merumitkan keadaan… U must use the product first. Kalau suka, rasi, baru share dengan kawan2… Senang ke senang??? Love,
#HazawaniHalin
#BioGreeno #BioGreenoFamily #BioGreenoSdnBhd

From Hazawani Halin’s Instagram : September 01, 2015 at 11:00AM

At some point you will realize that you have done too much for someone, that the only next possible step to do is to stop.
Leave them alone.
Walk away.
It’s not like you’re giving up,
and it’s not like you shouldn’t try.
It’s just that you have to draw the line of determination from desperation.
What is truly yours will eventually be yours,and what is not,
No matter how hard you try,
Will never be.

Love,
#HazawaniHalin

Tips Cepat Pulih Dari Selsema

Dear Gentle Readers,

After a few days flu, semalam wani cuba naikkan dos golden clam. I took 5 tablet before sleep & pagi ni pun ambil 5 tablet GC. Springlife 3.3ml (lebih kurang 100 titis atau 10 kali picit)… Memang magic!!! My flu reduced sangat2… Just need some rest & I can feel by esok dah kering. So, jika anda sakit, demam atau selsema… Just tingkatkan dos GC + SL. Kalau ambil macam biasa maybe x nampak kesan… Ni pengalaman sendiri lah… So lepas ni dah tau. Kalau agak2 nak demam je terus add kan pengambilan GC + SL 😍😍😍

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang 2 product ini, boleh visitΒ http://www.biogreeno.com/products.php?lang=bm&c_id=40Β (Golden Clam) atauΒ http://www.biogreeno.com/products.php?lang=bm&c_id=51Β (Springlife)

Love,
Hazawani Halin
+6017 959 8131

#PadHerba #HerbalPad #HerbalPlus #HerbalPlusPad #BioGreeno #BioGreenoSdnBhd #BioGreenoFamily #GreenoDivaz #GoldenClam #SpringLife #Keputihan #Senggugut #Haid #Pantiliner #Kanser #KencingManis #DarahTinggi #SakitPuan #AnginPasang #Buasir #Sembelit #GreenoMillionaireClub #demam #batuk #selsema #flu #silica

Sepang oh Sepang…

Dear Gentle Readers,
Ada sesiapa berdekatan area #sepang yang nak jumpa wani to know more about #BioGreeno business tak? Atau nak cuba killer product kami #HerbalPad, #GoldenClam atau #SpringLife? Alang2 nak kena travel 75km pergi & 75km balik (thats a total travelling distance of 150km u know)… Might as well wani atur perjalanan esok dengan lebih baik by having nearby appointments in line. So sesiapa yang berdekatan, let me know kalau nak meet up tomorrow… Esok kan cuti… Meh belajar #BuatDuit dari #handphone 😍😍😍 Whatsapp me k 0179598131
Love,
Hazawani Halin
+6017 959 8131

Pakej Umrah PERCUMA!

Sertai kami dalam bulan Sept 2015 & anda berpeluang menyertai pakej UMRAH PERCUMA!!!
TAK TAHU NIAGA? TAK APA!
KAMI AKAN BIMBING ANDA FROM ‘ZERO TO HERO’
☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi
FB : Hazawani Halin
πŸ“² : +6017 959 8131
βœ‰ : hazawani@gmail.com
πŸ’» : www.biogreeno.com#hargaBOXINGpowergila di #MINAZSHAHALAM #PadHerba #HerbalPad #BioGreeno #BioGreenoSdnBhd #BioGreenoFamily #GreenoDivaz #GoldenClam #SpringLife #Keputihan #Senggugut #Haid #Pantiliner #Kanser #KencingManis #DarahTinggi #SakitPuan #AnginPasang #Buasir #Sembelit #GMC #GreenoMillionaireClub #HERBALPLUS #HerbalPlusPad