[EXCLUSIVE INVITATION : BEAUTY WORKSHOP]

[EXCLUSIVE INVITATION : BEAUTY WORKSHOP]Anda akan pelajari :

* bagaimana memilih & memakai pakaian dalam yang betul, sehinggakan TIADA lagi lemak berlebihan, ‘mangkuk tingkat’ & ‘payudara kedua’ di belakang badan.
* teknik urutan ‘dagu runcing’, bentuk muka V, mengecilkan bahagian lengan, peha & perut serta menganjalkan payudara.

Workshop akan dikendalikan oleh certified beauty specialist secara PERCUMA (by invitation ONLY). Sila reply dengan memberikan Nama Penuh & No Telefon untuk mendapatkan e-ticket.

Date : Friday 18/4/2014
Time : 8.15pm
Venue : Cheras (full address will be given in e-ticket)

See u there!!!

www.hazawani.com

#alumniDAO #dao #DrAzizanOsman #imkk #amp #ttt #rkmj #platinumDAO

Dana Pembinaan Jambatan Untuk Pusat Tahfiz Al-Kholidi

Assalamualaikum. Mohon di sebarkan kerana Tahfiz al Kholidi sedang mencari Dana utk pembinaan Jambatan bagi kemudahan dan keselamatan pada pelajar Hafiz….segala usaha didoakan agar ALLAH memberkati…..wassalam.Bank Islam : Pusat Tahfiz Al-Kholidi
1211-3010-04-1234

P/S: ustaz yunus, mudir pusat tahfiz (dlm gambar) ni memang saya kenal. Guru kitab muhimmah saya. Seorang ahli tasawuf yg sgt hebat. Mohon sebarkan pada kawan2 ye… Semoga serba sedikit kita dapat bantu. Kalau seorang sumbang rm10 pun bila cecah 5,500 org cukup dana rm55k in shaa Allah… TQ

www.hazawani.com via SOHO Mumpreneur Hazawani Halin http://ift.tt/1hGJnEp

Updates From SOHO Mumpreneur Hazawani Halin

From ustaz yunus (a tasawuf scholar, mudir tahfiz ulu yam)

Pernah satu kali syekh sya’rawi berbicara dengan seseorang yang ingin membunuh orang yg sedang melakukan maksiat.
Orang itu berkata untuk meledakkan bom bunuh diri di tempat mereka bermaksiat. Pada pendapatnya tentu hal itu akan menyelesaikan semua permasalahan itu. Setelah itu syekh menjawab “jika kamu melakukan bom bunuh diri, lalu mereka mati dlm keadaan maksiat.. Kemana pergi mereka”.. Jawab org itu.. “Tentu saja mereka akan masuk ke dalam neraka”..
Syekh menjawab “bererti tujuan kamu dan iblis sama. Memasukkan org yg sedang bermaksiat ke dalam neraka” ..

Allahhu allah.. Ini sebuah perkataan yg sarat dengan makna.. Seharus nya org itu ber dakwah kpd org2 yg berada dlm kemaksiatan dgn akhlak yg baik sehingga mereka kluar dari jalan maksiat itu.. Bkn mnyegerakan mereka utk masuk neraka..
Tiada satu risalah yg di utus utk berbuat seperti itu.. Tetapi sebaliknya.. Allah memerintahkan agar kita mengeluarkan org yg berbuat salah dari kegelapan menuju cahaya.. – syekh usama sayyid al azhari..

www.hazawani.com

Updates From SOHO Mumpreneur Hazawani Halin


Formula 10S #DrAzizanOsman

Siapa dh tau rahsia ni, tp x buat mmg wani sedih sgt. Sbb anda mensabotaj diri anda sendiri…

Org2 yg buat & beramal dgn nya semua akui ada perubahan slowly dlm hidup mereka. Puas kita mencari2 apa formula kejayaan ramai org. Now mereka dh share tp kita x nak ambil tindakan & buat. X pasti itu kebodohan atau keegoan x bertempat. Ego pd Allah & rasul. Kesian sgt kat diri kita kalau kita buat cmtu pd diri sendiri…

So mari ramai2 kita amalkan. Paksa diri & biasakan. Paksa diri anda utk berjaya, paksa diri anda untuk untuk dekat padaNya. Anda yg dapat hasilnya…

www.hazawani.com via SOHO Mumpreneur Hazawani Halin http://ift.tt/PYeShu

Updates From SOHO Mumpreneur Hazawani Halin


Di hari akhirat nanti, wani teringin nak CHILLAX dgn Siti Khadijah, usahawanita paling berjaya dunia akhirat bersama suaminya Rasulullah SAW. Over kan visualisation pagi ni?

Rasulullah SAW bersabda :
“Ahli perniagaan muslim yang amanah & jujur akan berkumpul di hari akhirat bersama para2 syuhada”

-Ibnu Majah-

www.hazawani.com via SOHO Mumpreneur Hazawani Halin http://ift.tt/1kl5qT7

Updates From SOHO Mumpreneur Hazawani Halin


Alhamdulillah, saya bersyukur kerana dapat bangkit awal untuk solat subuh harini, buat sedikit breathing exercise, visualisation & now nak start membaca for half an hour sebelum anak2 bangun for morning play.

Biasanya anak2 akan bergomol dgn mama papa pagi2 sebelum kami pergi kerja. Sometimes wani kerja dari rumah je, & kadang2 keluar kalau nak focus lebih.

Syukur, this is what i really want for my life. Flexible working hours, unlimited income & the satisfaction i get in helping others, x kisah dengan cara buat mereka gembira dapat improve kesihatan/kecantikan or dgn cara bantu mereka tunjuk cara cemana nak dapat income tiada had ibarat ‘cek kosong’… Bulan ni nak buat cek 5 angka lagi, In shaa Allah (“,)

www.hazawani.com via SOHO Mumpreneur Hazawani Halin http://ift.tt/1kl5nXp

Updates Hazawani Halin ‘s Facebook


I am trembling while typing this status. Tadi lepas wani check venue for my seminar, wani singgah urut kaki kat lake club. Today was my first time urut sini. Tukang urut semua BLIND. Selalu wani lalu je x jenguk. Today x tau nape tergerak hati. So wani pun decide nk urut sejam sambil baca buku #DrAzizanOsman.

Biasa lah time urut, mesti dia ajak borak. Dia tanya wani buat apa, wani cakap lah wani buat biz online. Produk kesihatan & kecantikan. Saje2 sharing dgn dia produk apa yg wani jual. X de niat nk beria jual pun.

Bila dengar wani cakap pasal #garambuluh, muka dia berubah tiba2. Dia kata, memang dia mencari produk garam. Hari2 sebelum g kerja dia akan makan secubit garam. Kalau x badan dia cramp. Dia minta wani terangkan pasal semua produk yg ada, especially garam buluh.

Memang style wani berkongsi, wani akan beritahu harga jual brp, & kemudian harga ahli berapa. Apa yg dpt kalau jd ahli, still untung walaupun utk guna, mkn pakai sendiri.

Terus dia nak cuba garam buluh, bodywash, #shampoo, #ubatgigi, sabun bar (#sabunketiak), & #mineralcoffee. Excited sgt muka nya. Wani kata ok, tunggu sekejap wani ambil brg dlm kereta (kepentingan ada stok dgn kita setiap masa. Customer kalau nak, dia nak time tu juga)

Dapat barang, wani duduk dgn dia, terangkan 1-1 cara guna. Wani rasa terkesima, melihat keterujaan hazilah. Dia bau & raba2 1 persatu produk. Utk mudahkan beliau cam mana satu shampoo & mana satu body wash, dia kopek sket sticker shampoo. Dia rapatkan sachet garam buluh & mineral cofee di telinga, sambil ketawa gembira sebab dah jumpa supplement garam yg mmg dia cari2…

Dia raba sabun marine tu, & tanya wani “ni bentuk apa wani?” Ya Allah, tuhan sahaja yg tau perasaan wani. Dia kata sabun tu wangi, mcm bau perfume far away. Dia cium2 & ketawa. Subhanallah, masa tu wani x de pulak rasa nk menangis ke apa. Wani berhadapan dgn dia mcm customer biasa. Seolah x ada apa2. I know they hate it if wani tunjuk simpati x kira tempat. After all, they are normal human being, just like us…

Dia minta website company masa wani ambil brg dlm kereta tu. Masa wani terangkan pasal produk, wani cakap laaa company kita ni dah lama, dah kukuh. Dia cakap “haah dr tahun 1992 kan?” Wani tanya mana dia tau? “Dia tunjuk website hai-o pd fon dia. Apparently diorg ada aps yg boleh baca kan website & sms…. Dia siap cakap, company ada jual pencuci pinggan & toilet kan? Nanti dia nak cuba. Buat apa beli yg kat luar, x dapat point, x dapat bonus! Allahurabbi, kuat nya ingatan dia. Wani cuma cerita secara bersahaja, tapi dia dapat pick up point2 tu.

Sebelum balik, wani bagi dia keychain #kangaroo. Wani cakap ni dari #australia. Wani baru balik dari #goldcoast. Dia cakap “ya allah, saya mmg suka kumpul keychain mcm ni. Saya dah ada bear dgn burung. Harini dapat kangaroo” periang betul orangnya! Sampai wani terkesima…

Allahurabbi, semakin hari, wani dapat rasakan hidup wani semakin bererti. Semakin terbuka mata hati lepas kenal macam2 org through this journey. Makes me realize, wani perlu lebih bersyukur dengan nikmat yg wani ada, & perlu lebih banyak berkongsi pd org lain. For the first time ever, harini wani dapat seorang downline yg buta mata, tapi hati nya mashaaa allah celik! Terima kasih Hazilah Liman & welcome to #TeamFabulosity!!!

www.hazawani.com

#PlatinumDrAzizanOsman #platinumDAO #DAO #IMKK #IMKK2014 #AMP #TTT

Updates Hazawani Halin ‘s Facebook


I am trembling while typing this status. Tadi lepas wani check venue for my seminar, wani singgah urut kaki kat lake club. Today was my first time urut sini. Tukang urut semua BLIND. Selalu wani lalu je x jenguk. Today x tau nape tergerak hati. So wani pun decide nk urut sejam sambil baca buku #DrAzizanOsman.

Biasa lah time urut, mesti dia ajak borak. Dia tanya wani buat apa, wani cakap lah wani buat biz online. Produk kesihatan & kecantikan. Saje2 sharing dgn dia produk apa yg wani jual. X de niat nk beria jual pun.

Bila dengar wani cakap pasal #garambuluh, muka dia berubah tiba2. Dia kata, memang dia mencari produk garam. Hari2 sebelum g kerja dia akan makan secubit garam. Kalau x badan dia cramp. Dia minta wani terangkan pasal semua produk yg ada, especially garam buluh.

Memang style wani berkongsi, wani akan beritahu harga jual brp, & kemudian harga ahli berapa. Apa yg dpt kalau jd ahli, still untung walaupun utk guna, mkn pakai sendiri.

Terus dia nak cuba garam buluh, bodywash, #shampoo, #ubatgigi, sabun bar (#sabunketiak), & #mineralcoffee. Excited sgt muka nya. Wani kata ok, tunggu sekejap wani ambil brg dlm kereta (kepentingan ada stok dgn kita setiap masa. Customer kalau nak, dia nak time tu juga)

Dapat barang, wani duduk dgn dia, terangkan 1-1 cara guna. Wani rasa terkesima, melihat keterujaan hazilah. Dia bau & raba2 1 persatu produk. Utk mudahkan beliau cam mana satu shampoo & mana satu body wash, dia kopek sket sticker shampoo. Dia rapatkan sachet garam buluh & mineral cofee di telinga, sambil ketawa gembira sebab dah jumpa supplement garam yg mmg dia cari2…

Dia raba sabun marine tu, & tanya wani “ni bentuk apa wani?” Ya Allah, tuhan sahaja yg tau perasaan wani. Dia kata sabun tu wangi, mcm bau perfume far away. Dia cium2 & ketawa. Subhanallah, masa tu wani x de pulak rasa nk menangis ke apa. Wani berhadapan dgn dia mcm customer biasa. Seolah x ada apa2. I know they hate it if wani tunjuk simpati x kira tempat. After all, they are normal human being, just like us…

Dia minta website company masa wani ambil brg dlm kereta tu. Masa wani terangkan pasal produk, wani cakap laaa company kita ni dah lama, dah kukuh. Dia cakap “haah dr tahun 1992 kan?” Wani tanya mana dia tau? “Dia tunjuk website hai-o pd fon dia. Apparently diorg ada aps yg boleh baca kan website & sms…. Dia siap cakap, company ada jual pencuci pinggan & toilet kan? Nanti dia nak cuba. Buat apa beli yg kat luar, x dapat point, x dapat bonus! Allahurabbi, kuat nya ingatan dia. Wani cuma cerita secara bersahaja, tapi dia dapat pick up point2 tu.

Sebelum balik, wani bagi dia keychain #kangaroo. Wani cakap ni dari #australia. Wani baru balik dari #goldcoast. Dia cakap “ya allah, saya mmg suka kumpul keychain mcm ni. Saya dah ada bear dgn burung. Harini dapat kangaroo” periang betul orangnya! Sampai wani terkesima…

Allahurabbi, semakin hari, wani dapat rasakan hidup wani semakin bererti. Semakin terbuka mata hati lepas kenal macam2 org through this journey. Makes me realize, wani perlu lebih bersyukur dengan nikmat yg wani ada, & perlu lebih banyak berkongsi pd org lain. For the first time ever, harini wani dapat seorang downline yg buta mata, tapi hati nya mashaaa allah celik! Terima kasih Hazilah Liman & welcome to #TeamFabulosity!!!

www.hazawani.com

#PlatinumDrAzizanOsman #platinumDAO #DAO #IMKK #IMKK2014 #AMP #TTT

Updates Hazawani Halin ‘s Facebook


I am trembling while typing this status. Tadi lepas wani check venue for my seminar, wani singgah urut kaki kat lake club. Today was my first time urut sini. Tukang urut semua BLIND. Selalu wani lalu je x jenguk. Today x tau nape tergerak hati. So wani pun decide nk urut sejam sambil baca buku #DrAzizanOsman.

Biasa lah time urut, mesti dia ajak borak. Dia tanya wani buat apa, wani cakap lah wani buat biz online. Produk kesihatan & kecantikan. Saje2 sharing dgn dia produk apa yg wani jual. X de niat nk beria jual pun.

Bila dengar wani cakap pasal #garambuluh, muka dia berubah tiba2. Dia kata, memang dia mencari produk garam. Hari2 sebelum g kerja dia akan makan secubit garam. Kalau x badan dia cramp. Dia minta wani terangkan pasal semua produk yg ada, especially garam buluh.

Memang style wani berkongsi, wani akan beritahu harga jual brp, & kemudian harga ahli berapa. Apa yg dpt kalau jd ahli, still untung walaupun utk guna, mkn pakai sendiri.

Terus dia nak cuba garam buluh, bodywash, #shampoo, #ubatgigi, sabun bar (#sabunketiak), & #mineralcoffee. Excited sgt muka nya. Wani kata ok, tunggu sekejap wani ambil brg dlm kereta (kepentingan ada stok dgn kita setiap masa. Customer kalau nak, dia nak time tu juga)

Dapat barang, wani duduk dgn dia, terangkan 1-1 cara guna. Wani rasa terkesima, melihat keterujaan hazilah. Dia bau & raba2 1 persatu produk. Utk mudahkan beliau cam mana satu shampoo & mana satu body wash, dia kopek sket sticker shampoo. Dia rapatkan sachet garam buluh & mineral cofee di telinga, sambil ketawa gembira sebab dah jumpa supplement garam yg mmg dia cari2…

Dia raba sabun marine tu, & tanya wani “ni bentuk apa wani?” Ya Allah, tuhan sahaja yg tau perasaan wani. Dia kata sabun tu wangi, mcm bau perfume far away. Dia cium2 & ketawa. Subhanallah, masa tu wani x de pulak rasa nk menangis ke apa. Wani berhadapan dgn dia mcm customer biasa. Seolah x ada apa2. I know they hate it if wani tunjuk simpati x kira tempat. After all, they are normal human being, just like us…

Dia minta website company masa wani ambil brg dlm kereta tu. Masa wani terangkan pasal produk, wani cakap laaa company kita ni dah lama, dah kukuh. Dia cakap “haah dr tahun 1992 kan?” Wani tanya mana dia tau? “Dia tunjuk website hai-o pd fon dia. Apparently diorg ada aps yg boleh baca kan website & sms…. Dia siap cakap, company ada jual pencuci pinggan & toilet kan? Nanti dia nak cuba. Buat apa beli yg kat luar, x dapat point, x dapat bonus! Allahurabbi, kuat nya ingatan dia. Wani cuma cerita secara bersahaja, tapi dia dapat pick up point2 tu.

Sebelum balik, wani bagi dia keychain #kangaroo. Wani cakap ni dari #australia. Wani baru balik dari #goldcoast. Dia cakap “ya allah, saya mmg suka kumpul keychain mcm ni. Saya dah ada bear dgn burung. Harini dapat kangaroo” periang betul orangnya! Sampai wani terkesima…

Allahurabbi, semakin hari, wani dapat rasakan hidup wani semakin bererti. Semakin terbuka mata hati lepas kenal macam2 org through this journey. Makes me realize, wani perlu lebih bersyukur dengan nikmat yg wani ada, & perlu lebih banyak berkongsi pd org lain. For the first time ever, harini wani dapat seorang downline yg buta mata, tapi hati nya mashaaa allah celik! Terima kasih Hazilah Liman & welcome to #TeamFabulosity!!!

www.hazawani.com

#PlatinumDrAzizanOsman #platinumDAO #DAO #IMKK #IMKK2014 #AMP #TTT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...