MAK

GOOD MORNING 🌞
Thank you to a friend who shared this. 

It’s a bit long but worth reading.
Tajuk : Mak 
Satu hari nanti ALLaH akan amek mak kita balik..

Waktu tu kita kena terima..

Dan kita sebagai anak jangan duduk diam je..

Memang sedih.. tapi kena buat sesuatu sebagai penghormatan terakhir utk mak..

Anak-anak perempuan pergi mandikan mayat mak..

Tengok muka mak.. tengok lama-lama..

Ni kali terakhir nak tengok.. 

Lepas ni cuma dapat tengok kat gambar je..

Sentuh lembut2 badan mak.. 

Belai lembut2 badan mak..

Cakap dalam hati…

“Ni la orang yg lahirkan aku..

Yg besarkan aku..

Mak didik aku sampai aku jadi orang..

Mak ajar aku jadi perempuan yg baik..

Walaupun kadang-kadang aku kecikkan hati mak, 

tapi mak tak penah marah aku..

Mak tetap nasihatkan aku..

Lepas ni aku dah takde mak..

Nanti satu hari aku pulak akan jadi mak..

Aku ganti pikul tanggungjawab sama mcm mak…

Tapi waktu tu mak dah takde..

Aku tak dapat nak manja dgn mak lagi..

Aku takde tempat nak bercerita..

Sebelum ni apa je rahsia aku kongsi dgn mak..

Mak… Aku sayang mak..

Camne kalau pasni aku rindu mak?

Camne kalau aku perlukan mak??”

Amek peluang terakhir ni..

Usap rambut mak…mcm mak usap rambut kita..

Cium pipi mak.. mcm mak cium pipi kita..

Tengok mak puas-puas..

Ni last kita dpt tengok muka mak..

Lepas ni takde peluang lagi dah..

Hati-hati jgn sampai air mata kita kena muka mak..

Nanti mayat mak sakit..

Sama-sama pakaikan baju baru mak..

Tengok mak..

Mak cantik tak?

Anak-anak lelaki pulak..

Jangan waktu mak dah siap pakai kain kafan, 

kita masih sibuk kat luar rumah lagi..

Masuk rumah.. Renung mayat mak..

Renung lama-lama..

Ni last kita dapat tengok mak..

Ni la kali terakhir..

Waktu ni kita dah tak dapat nak cium tangan mak lagi dah..

Kita cuma dpt cium pipi mak sekejap..

Ni la last kita dpt cium..

Mak wangi sangat..

Lepas ni kita takde peluang lagi nak cium mak..

Cakap dalam hati..

“Aku jahat mcm mana pun mak tak penah buang aku.. 

Aku degil mcm mana pun, mak tak penah tak bagi aku makan..

Pada mak, aku tetap anak dia..

Dulu mak tadah muntah aku..

Mak cebokkan taik aku..

Mak dukung aku.. mak suap aku makan..

Mak marah aku sebab aku nakal..

Tapi mak tak penah benci aku..

Lepas ni aku tak dapat cium mak dah..

Aku tak dapat baring atas riba mak lagi dah..

Kalau dulu bila aku makan, mak tunggu temankan aku kat meja..

Mak tengok anak dia ni makan berselera..

Lepas ni aku tak dapat rasa lagi masakan mak..

Mak.. mana anak mak ni nak cari ganti?

Mak… mak dah ampunkan dosa2 aku ke, mak???”

Bila nak sembayangkan mayat mak,

kalau takleh jadi imam, jadi makmum je..

Cepat2 diri kat belakang imam.. 

Dulu mak selalu suruh kita semayang..

Arini kita semayangkan mayat mak..

Bila mayat mak nak keluar rumah, cepat-cepat kita pegang keranda mak..

Biar kita pikul.. kalau boleh semua adik beradik lelaki yg pikul..

Jangan bagi org lain.. Ni mak kita..

Dulu dia yg dukung kita..

Dia yg bawak kita dlm perut dia..

Takkan mayat dia kita tanak pikul?

Waktu jalan bawak mayat mak ke kubur tu, 

ingat balik waktu mak pegang tangan kita.. 

Waktu kita baru pandai jalan..

Mak langsung tak bagi kita jatuh.. 

Skrg kita nak hantar mak pegi jauh..

Sampai kat kubur, jangan bagi org lain sambut mayat mak..

Adik beradik lelaki semua terjun dlm liang..

Sambut mayat mak.. Biar kita yg bukak ikatan kafan tu.. Biar kita pusingkan mayat mak mengadap kiblat.. Biar kita yg letak bantal tanah kat belakang badan mak..

Dulu mak pastikan kita tidur ada bantal..

Ada selimut… jgn sampai kena gigit nyamuk..

Ni kita last dapat tengok mak.. Lepas ni takde dah.. Waktu ni kalau kita ada dosa dgn mak, dah terlambat nak mintak ampun dah.. 

Biarlah kita yg uruskan mayat mak… 

Bukan org lain..

Cakap dlm hati..

“Mak.. ni last aku dapat tengok mak.. 

Ni last aku dapat pegang mak..

Lepas ni aku tak dapat tengok mak lagi.. 

Aku tak dapat pegang mak lagi..

Aku tinggalkan mak kat sini..

Mak tunggu aku eh..

Sampai masa nanti aku akan jumpa mak kat sini..

Sementara ni mak duduk kat sini..

Aku pulangkan mak kat Tuhan..

Nanti aku doa utk mak.. aku hantar sedekah utk mak..

Mak jangan risau.. aku janji dgn mak..”

Dengar bebetul talkin utk mak kita tu..

Ni la pertama kali dan terakhir kali kita dpt dengar.. Balik je dari kubur mak, 

cepat-cepat doa utk mak..

“Ya ALLaH.. aku redha Kau amek mak aku.. Kau ampunkanlah dosa-dosa mak aku.. Dulu dia lahirkan aku.. Dia didik aku.. Dia sayang aku, Ya ALLaH.. Kau sayangilah dia pula… Kau terimalah amal ibadat mak.. Kau luaskanlah kuburnya.. Kau naikkan darjatnya Ya ALLaH.. Kau haramkan api neraka buat mak aku, Ya ALLaH.. Jadikan mak aku hambaMu yg mulia..”

Pastu, ingat balik semua jasa mak..

Ingat balik apa nasihat mak..

Ingat semua pesan mak..

Mak suruh jaga adik beradik..

Jangan gaduh..

Kesian kat mak.. 

Dia tak senang kat sana bila anak-anak dia bermusuh..

Mak cuma boleh menangis je dari jauh..

Kita yg tinggal ni jangan lupa kat mak..

Hantar pahala utk mak kat sana..

Kesian kat mak..

Kalau kita yg mati, mak tak berhenti doakan kita.. sebab mak sayang anak-anak dia..

Takkan kita anak zalim sgt dgn mak?

Takkan kita ingat je tapi takde buat pape?

Tu mak kita.. Satu-satunya mak kita..

Bukan org lain..
Love,

Hazawani Halin

Aku, kek, donut & Springlife

 
Dear Gentle Readers,

 SUKA MAKANAN BERIKUT? 
* pastri

* kek

* ‘crossaints’

* donat

* biskut krim

* marjerin

* mi segera

* makanan segera yang bergoreng.

.

LEKAS-LEKAS LAH BERTAUBAT!

.

Tahukah anda makanan di atas tinggi kandungan asid lemak trans?

.

KESAN NYA…

❌ β€˜low density lipoprotein’ (LDL) atau β€˜kolesterol  tidak baik’ kita bertambah dan β€˜high density lipoprotein’ (HDL) atau kolesterol baik kita semakin berkurang.

❌ aras trigliserida (TG) iaitu sejenis lemak di dalam darah meningkat.

.

Paras kolesterol LDL dan TG yang tinggi dan kolesterol HDL yang rendah di dalam darah akan meningkatkan risiko penyakit jantung koronori. Kandungan TG dan kolesterol LDL yang tinggi menyumbang kepada pengumpulan lemak (plak) di dinding arteri atau β€˜atherosclerosis’.

   
 ————————————–

PENEMUAN MINERAL AJAIB DARI JEPUN

————————————–

Japan-Medical Science Institute of Silicon (JMSIS) yang ditubuhkan di Jepun oleh 17 professor & doktor pakar perubatan mendapati SILIKA dapat menurunkan kolestrol tidak baik & membersihkan salur darah dari lemak & minyak!

.

Kalau anda rasa nak selesaikan masalah ni cepat, whatsapp me now… Sebab lepas ‘minum’ je Mineral Ajaib ni anda akan terus rasa lega πŸ˜…

.

πŸ“² WhatsApp <SLS> ke 017-959 8131

πŸ“² WhatsApp <SLS> ke 017-959 8131

πŸ“² WhatsApp <SLS> ke 017-959 8131

.

Atau 

.

Sila komen ‘Saya Nak’ di ruang komen

.

MUDAH SAHAJA!

.

Dalam masa 6 minit sahaja badan yang berasid tu akan dineutralkan & menjadi sedikit beralkali 😍😍😍

  
————————————–

APA KHASIAT SPRINGLIFE SILICA NI?

————————————–

* Memperkuatkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukan lemak pada dinding vaskular.

* Membantu memulihkan fleksibiliti & mobiliti.

* Melegakan gejala-gejala menopaus.

* Fungsi detoksifikasi yang baik untuk menyingkirkan toksin dan bakteria dalam perut.

* Membantu kencing manis dengan menggalakkan sintesis perencat elastin oleh pankreas.

* Membantu merangsangkan sistem imun.

* Silika adalah penyelamat penyakit jantung koronari /kardiovaskular 

   
   
————————–

CARA GUNA SPRINGLIFE 

————————–

Masukkan 30 titis ke dalam 500ml air mineral (atau air kosong) & minum! Kalau malas nak kira titisan embun tu, just picit 3 kali pastu zasss minum. Tadaaaa senangkan! Nak campur dalam jus ke, kopi ke, teh ke pun boleh tapi better air mineral laaa so that khasiat dia terus diserap oleh badan.

.

————————————–

SALUR DARAH KITA UMPAMA HIGHWAY

————————————–

Artery merupakan saluran darah elastik yang membawa darah dari jantung. Terdapat 2 jenis arteri di dalam tubuh manusia iaitu :

1. arteri pulmonari

2. arteri sistemik.

.

Arteri pulmonari membawa darah dari jantung ke paru-paru di mana darah menyerap oksigen. Darah yang kaya dengan oksigen kemudian akan kembali ke jantung melalui vena pulmonari.

.

Arteri sistemik pula menghantar darah ke seluruh badan. Antara contoh arteri sistemik adalah arteri koronari yang membekalkan jantung dengan darah beroksigen dan nutrien.

Pengumpulan lemak (plak) di dinding arteri koronari akan menyebabkan salur darah menjadi sempit seterusnya aliran darah di dalam jantung terjejas.  Kekurangan aliran darah di dalam arteri koronari akan menyebabkan seseorang individu akan berasa sakit dada (angina) dan juga sesak nafas.

Jika berlaku sumbatan pada arteri koronari, individu tersebut akan mengalami serangan jantung manakala sumbatan yang berlaku di otak akan menyebabkan strok kerana kekurangan bekalan oksigen dan juga nutrien.

   
    
 —————–

DIET SEIMBANG

—————–

Cara yang terbaik untuk mengurangkan pengambilan asid lemak trans adalah dengan memilih makanan seimbang di dalam diet harian yang terdiri daripada :

* bijirin penuh

* buah-buahan

* sayur-sayuran

* susu dan hasil tenusu

* sumber protein seperti ikan dan daging segar.

.

Sumber : http://www.myhealth.gov.my/?p=8526

.

ATAU PALING MUDAH MINUM SAHAJA SPRINGLIFE!!!

.

—————————–

KHASIAT TAMBAHAN SPRINGLIFE

—————————–

.

1. Mengekalkan kulit anda berseri & bersinar

– Fungsi anti-oksidan yang baik untuk mengawal penghasilan radikal bebas, jeragat dan kedutan.

 .

2. Rambut sihat, berkilat & cantik

– Mencegah kebotakan

– Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat

– Melambatkan kehilangan rambut

 .

3. Kuku lebih berkilat & sihat

– Mencegah kuku rapuh

– Meningkatkan kekerasan kuku

– Mencantikkan rupa kuku

 .

4. Gigi yang lebih kuat & gusi yang lebih sihat

– Mencegah pendarahan gusi

– Menghentikan atrofi gusi yang menyebabkan kehilangan gigi

– Menguatkan akar gigi

   
    
    
    
 [BONUS]

Order sekarang & dapatkan 2 botol PERCUMA!

.

—————

INFO LANJUT

—————

.

☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi 

.

πŸ“² WhatsApp <SLS> ke 017-959 8131

πŸ“² WhatsApp <SLS> ke 017-959 8131

πŸ“² WhatsApp <SLS> ke 017-959 8131

.

Info produk : http://www.biogreeno.com/products.php?lang=bm&c_id=51

.

FB : Hazawani Halin

  

From Hazawani Halin’s Instagram : October 17, 2015 at 01:33AM

#ThrowBack : #Taiwan FREE Trip with #BioGreenoSdnBhd… I get to travel 2-3 times/year for FREE by doing this business… Sertai kami dalam bulan Oct 2015 & anda berpeluang memenangi percutian ke #PangkorLautResort, #Ipad, #SamsungGalaxy & banyak lagi hadiah menarik… AGENT, DROPSHIPPER & MOBILE STOCKIST DIALU-ALUKAN UNTUK MEMENUHI PERMINTAAN TINGGI PASARAN HERBAL PLUS πŸ’šπŸ’šπŸ’š β˜‘ Produk HALAL, berVARIASI, bermutu tinggi & LARIS di pasaran. Produk hari2 orang guna; [untung runcit > 30%]
β˜‘ PULANGAN + BONUS TINGGI, >103%
β˜‘ Bimbingan LATIHAN PERCUMA sepanjang hayat di business center kami
β˜‘ Peluang MELANCONG PERCUMA ke luar negara 2-3 tahun sekali untuk agent yang layak
β˜‘ Insentif PERCUMA : kereta BMW, Jam Tangan Rolex, Handbag Chanel, LV, Pen MontBlanc, iPad, iPhone & baaaaanyakkk lagi!
β˜‘ RISIKO TERSANGAT RENDAH!
β˜‘ Strategy marketing ‘PROSPEK MENCARI KITA’

TAK TAHU NIAGA? TAK APA!
KAMI AKAN BIMBING ANDA FROM ‘ZERO TO HERO’ ☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi
FB : Hazawani Halin πŸ“² : +6017 959 8131
βœ‰ : hazawani@gmail.com πŸ’» : www.biogreeno.com

From Hazawani Halin’s Instagram : October 17, 2015 at 12:45AM

[WANNA BE MY PROTEGE???] AGENT, DROPSHIPPER & MOBILE STOCKIST DIALU-ALUKAN UNTUK MEMENUHI PERMINTAAN TINGGI πŸ’šπŸ’šπŸ’š β˜‘ Produk HALAL, berVARIASI, bermutu tinggi & LARIS di pasaran. Produk hari2 orang guna; [untung runcit > 30%]
β˜‘ PULANGAN + BONUS TINGGI, >103%
β˜‘ Bimbingan LATIHAN PERCUMA sepanjang hayat di business center kami
β˜‘ Peluang MELANCONG PERCUMA ke luar negara 2-3 tahun sekali untuk agent yang layak
β˜‘ Insentif PERCUMA : kereta BMW, Jam Tangan Rolex, Handbag Chanel, LV, Pen MontBlanc, iPad, iPhone & baaaaanyakkk lagi!
β˜‘ RISIKO TERSANGAT RENDAH!
β˜‘ Strategy marketing ‘PROSPEK MENCARI KITA’

Sertai kami dalam bulan Oct 2015 & anda berpeluang memenangi percutian ke #PangkorLautResort, #Ipad, #SamsungGalaxy & banyak lagi hadiah menarik… TAK TAHU NIAGA? TAK APA!
KAMI AKAN BIMBING ANDA FROM ‘ZERO TO HERO’ ☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi
FB : Hazawani Halin πŸ“² : +6017 959 8131
βœ‰ : hazawani@gmail.com πŸ’» : www.biogreeno.com

From Hazawani Halin’s Instagram : October 17, 2015 at 12:38AM

[YANG MANA SATUKAH MASALAH ANDA?] 😱 keputihan, kekuningan, kehijauan!
😱 haid tak stabil
😱 vagina gatal2 & 😷 berbau
😱 masalah hormon, sukar hamil
😱 pening, kurang tenaga ketika haid
😱 pad BOCOR 😭

Ladies… Busana, handbag, kasut, shawl & aksesori yang cantik2 memang penting untuk menyerlahkan penampilan anda, but remember your asset ‘down under’ needs #TenderLovingCare toooo😍 [TUALA WANITA PENYEBAB KANSER]

Tahukah anda : tuala wanita di pasaran kebanyakannya diperbuat daripada kertas terbuang e.g. paper lama, tisu, kotak (recycled paper) atau pulpa kayu yang di lunturkan (bleach) dgn bahan kimia pemutih? Jika digunakan dalam masa yg panjang boleh mengakibatkan masalah di atas & jika dibiarkan berterusan mungkin mengakibatkan cyst, fibroid, kanser ovari, kanser pangkal rahim dsb.

MAKE SURE YOU CHOOSE THE BEST FOR YOUR GREATEST ASSET!!! HERBAL PLUS diperbuat daripada KAPAS, mengandungi 6 jenis herba (ala2 BERTANGAS MODEN), Far Infrared Rays untuk melancarkan peredaran darah & menganjalkan vagina serta Anion untuk membasmi kuman & bakteria. Ia SUCI & SELAMAT digunakan (ada sijil halal & lab test report). AGENT, DROPSHIPPER & MOBILE STOCKIST DIALU-ALUKAN UNTUK MEMENUHI PERMINTAAN TINGGI PASARAN HERBAL PLUS πŸ’šπŸ’šπŸ’š β˜‘ Produk HALAL, berVARIASI, bermutu tinggi & LARIS di pasaran. Produk hari2 orang guna; [untung runcit > 30%]
β˜‘ PULANGAN + BONUS TINGGI, >103%
β˜‘ Bimbingan LATIHAN PERCUMA sepanjang hayat di business center kami
β˜‘ Peluang MELANCONG PERCUMA ke luar negara 2-3 tahun sekali untuk agent yang layak
β˜‘ Insentif PERCUMA : kereta BMW, Jam Tangan Rolex, Handbag Chanel, LV, Pen MontBlanc, iPad, iPhone & baaaaanyakkk lagi!
β˜‘ RISIKO TERSANGAT RENDAH!
β˜‘ Strategy marketing ‘PROSPEK MENCARI KITA’

Sertai kami dalam bulan Oct 2015 & anda berpeluang memenangi percutian ke #PangkorLautResort, #Ipad, #SamsungGalaxy & banyak lagi hadiah menarik… TAK TAHU NIAGA? TAK APA!
KAMI AKAN BIMBING ANDA FROM ‘ZERO TO HERO’ ☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi
FB : Hazawani Halin πŸ“² : +6017 959 8131
βœ‰ : hazawani@gmail.com πŸ’» : www.biogreeno.com

From Hazawani Halin’s Instagram : October 17, 2015 at 12:14AM

[TRIAL PACK PROMO : 3 BUNGKUS RM45]

Normal Price Herbal Plus = RM13.80, dan kos pos sekitar RM7 untuk 3 bungkus. Untuk percubaan saya bagi harga pengenalan RM45 jer untuk 3 bungkus TERMASUK kos pos.

Pakej ini terdiri daripada :
πŸ’ Pantiliner [hijau] – 20 keping
πŸ’ Pad Siang [pink] – 10 keping
πŸ’ Pad Malam [biru] lebih panjang & lebar – 8 keping

HERBAL PLUS diperbuat daripada KAPAS, mengandungi 6 jenis herba (ala2 BERTANGAS MODEN), Far Infrared Rays untuk melancarkan peredaran darah & menganjalkan vagina serta Anion untuk membasmi kuman & bakteria. Ia SUCI & SELAMAT digunakan (ada sijil halal & lab test report). Pelanggan terdiri daripada :
1⃣ Bayi baru lahir – kanak2 🌺Mengurangkan jaundis (FIR)
🌺 Meredakan demam
🌺 Menghilangkan kembung perut

2⃣ Kanak2 lelaki @ lelaki dewasa
🌺 Merawat angin pasang
🌺 Membasmi kuman
🌺 Penjagaan kesihatan

3⃣ Remaja – wanita
🌺 Tiada lagi masalah keputihan, kekuningan
🌺 Tiada lagi kegatalan
🌺 Mencegah jangkitan kuman
🌺 Menghilangkan bau kurang enak 🌺 Menyelesaikan kitaran haid tidak teratur
🌺 Tiada lagi sakit belakang ketika haid
🌺 Tiada lagi sakit sendi
🌺 Tiada lagi senggugut
🌺 Tiada lagi sakit otot
🌺 Membuang angin perut
🌺 FRESH seumpama ‘air cond’

4⃣ Ibu mengandung
🌺 Menyelesaikan masalah keputihan 🌺 Mencegah & membasmi jangkitan kuman
🌺 Mencegah masalah kencing kotor
5⃣ Ibu berpantang
🌺 Menyingkirkan bekuan darah
🌺 Mengecutkan rahim
🌺 Menyembuhkan luka jahitan

6⃣ Warga emas
🌺 Menyelesaikan masalah kencing x lawas
🌺 Mengurangkan terkencing apabila batuk
🌺 Menguatkan rahim —————
INFO LANJUT
————— ☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi
FB : Hazawani Halin πŸ“² : +6017 959 8131
βœ‰ : hazawani@gmail.com πŸ’» : www.biogreeno.com

From Hazawani Halin’s Instagram : October 16, 2015 at 10:26PM

[TEMUI KAMI DI #KUANTAN 17-18 OKTOBER 2015]

Berita baik untuk anda, kami sedang membuka peluang untuk pendaftaran agen & mobile stockist baru. Kami akan membantu anda memulakan perniagaan anda dari A-Z! β˜‘ Pengenalan kepada Syarikat
β˜‘ Pengenalan kepada Produk [HALAL, berVARIASI, bermutu tinggi & LARIS di pasaran. Produk hari2 orang guna; untung runcit > 30%]
β˜‘ Pengenalan kepada Pelan Pemasaran [PULANGAN + BONUS TINGGI, >103%]
β˜‘ Bimbingan LATIHAN PERCUMA sepanjang hayat di business center kami
β˜‘ Peluang MELANCONG PERCUMA ke luar negara 2-3 tahun sekali untuk agent yang layak
β˜‘ Insentif PERCUMA : kereta BMW, Jam Tangan Rolex, Handbag Chanel, LV, Pen MontBlanc, iPad, iPhone & baaaaanyakkk lagi!
β˜‘ RISIKO TERSANGAT RENDAH!
β˜‘ Strategy marketing ‘PROSPEK MENCARI KITA’

TAK TAHU NIAGA? TAK APA!
KAMI AKAN BIMBING ANDA FROM ‘ZERO TO HERO’ ☞ Untuk maklumat lanjut, hubungi
FB : Hazawani Halin πŸ“² : +6017 959 8131
βœ‰ : hazawani@gmail.com πŸ’» : www.biogreeno.com ⋆⋆⋆TEMPAT TERHAD KEPADA 50 ORANG SAHAJA. FAST ACTION FAST RESULT⋆⋆⋆

From Hazawani Halin’s Instagram : October 15, 2015 at 10:22AM

Alhamdulillah we’re expanding to #Indonesia!
We will be at #HotelGrandMeliaJakarta from 15-17 October 2015 for product launching & meeting prospective business partners. Please let me know if you would like to register as our partner in Indonesia particularly #Jakarta.

Don’t worry about the capital. U can start from as low as RM106 (IDR350,000) onwards. No joining or agents fee. Contact me for business preview meeting & appointments… Visit our website to know more about our company… We will be celebrating our 10th year anniversary in 2016!!! P/S: we will be at Jakarta 15-17 October 2015. Come say “hi” to us & discover how our collaboration might turn you to become a multi-millionaire 😍

Love,
#HazawaniHalin +6017 959 8131
www.hazawani.com

From Hazawani Halin’s Instagram : October 14, 2015 at 09:28AM

TAWARAN TERHAD OKTOBER 2015 –
Khas untuk mobile baru dan lama

MV ialah cabutan bertuah kepada Mobile Baru dan Lama.

Bagaimana melayakkan diri?
Mobile Baru – Daftar sbg MS Oktober 2015, layak sertai cabutan dengan 1 tiket.
Nak tiket lebih pun boleh… Ini caranya…
Mobile Lama dan Baru
– Lahirkan 1 Mobile anda juga tetap layak sertai Cabutan MV.

So, lebih banyak anda lahirkan MS baru (introducer)…. lebih banyak tiket cabutan untuk anda.
LEBIH BANYAK TIKET,
LEBIH TINGGI PELUANG UNTUK MENANG KESEMUA HADIAH.

#NowEveryOneCanWin

Love,
#HazawaniHalin
017 959 8131

From Hazawani Halin’s Instagram : October 13, 2015 at 08:24PM

Selalu tengok iklan kat TV, kalau time period apa pun x best. Thats why bila pad tu selesa perempuan tu akan jadi JUARA serba-serbi.
Adik2 yang nak periksa tu, bayangkan kalau diorang terganggu nak jawab soalan sebab senggugut… Cian kan… So bertukarlah kpd #HerbalPlus. Mana yg x normal di ‘signal’ kan. So boleh cepat dapatkan bantuan doctor pakar. Mana yg berbau di neutralkan… Mana yg ‘besar’ di ‘rapat’kan… Oops terlebih sudah… This is sooo not me kan hahahaha

Love,
#HazawaniHalin
017 959 8131
www.biogreeno.com

#PadHerba #HerbalPad #HerbalPlus #HerbalPlusPad #BioGreeno #BioGreenoSdnBhd #BioGreenoFamily #GreenoDivaz #GoldenClam #SpringLife #Keputihan #Senggugut #Haid #Pantiliner #Kanser #KencingManis #DarahTinggi #SakitPuan #AnginPasang #Buasir #Sembelit #GreenoMillionaireClub #FIR #FarInfraredRays #Anion #HEQ #HealthEnergyQuilt

From Hazawani Halin’s Instagram : October 13, 2015 at 06:58PM

——————-
MOBILE VAGANZA
——————- Setiap Mobile Stockist yang mendaftar dalam tempoh 9/10 – 8/11/2015 akan mendapat :

1) free EXTRA 10 bundle Herbal Plus bernilai RM1,060
2) free tiket seminar GMC 6.0 pada 21 & 22 Nov 2015 di Hotel Bangi-Putrajaya

3) tiket cabutan bertuah (hadiah percutian pangkor laut, ipad, samsung galaxy tab, asus fonepad & byk lagi) *cabutan bertuah akan diadakan semasa GMC 6.0

Love,
Hazawani Halin
+6017 959 8131
Biz Consultant
Bio Greeno Sdn Bhd

#HazawaniHalin #PadHerba #HerbalPad #HerbalPlus #HerbalPlusPad #BioGreeno #BioGreenoSdnBhd #BioGreenoFamily #GreenoDivaz #GoldenClam #SpringLife #Keputihan #Senggugut #Haid #Pantiliner #Kanser #KencingManis #DarahTinggi #SakitPuan #AnginPasang #Buasir #Sembelit #GreenoMillionaireClub #FIR #FarInfraredRays #Anion #HEQ #HealthEnergyQuilt

From Hazawani Halin’s Instagram : October 12, 2015 at 02:34AM

Do it over & over again.
Until u get the right people in your bus.
Some might opt to take off along the way.
Its ok.
Life goes on.

Keep on praying & scouting.
Eventually, your bus will be full with people who genuinely wants to be with u.
It takes time.
& effort.
Have patience.
Do it.
Over & over again… P/S: i will never get tired. Cos I’m a fighter!!! Love,
#HazawaniHalin
017 959 8131